Nu er alle 2018 esbjergensere fotograferet som planlagt!

Så går vi i gang med at redigere Vi er Esbjerg bogen med de 2018 esbjergensere.

Bogen bliver i A3 højformat og på ca. 250 sider. Den består af en indledning skrevet af Bent Medvind, derefter 10-12 sider historisk tekst og billeder om de kendte og ukendte esbjergensere der har præget Esbjergs udvikling helt fra 1868 og frem til i dag, skrevet af Morten Hahn-Pedersen.

Derefter kommer de 2018 esbjergensere delt op i 25 dagsafsnit, hvert afsnit med alle de esbjergensere der er blevet fotograferet den pågældende dag samt en kort artikel om én af dem, tidligere bragt i UgeavisenEsbjerg. Desuden er der 25 opslag med et liftbillede af hver af de pladser hvor containeren har stået. Alle esbjergenserne er blevet fotograferet i fuld figur 25 steder i byen fra oktober 2016 til oktober 2017.

Det tager tid at designe, redigere og trykke en så stor og omfattende bog, så bogen forventes at udkomme i første halvdel af marts i jubilæumsåret 2018.

For at give mulighed for at bogen kan anvendes som en flot julegave allerede i 2017, er der nu fremstillet et gavekort på bogen. Gavekortet kan købes fra den 23. oktober hos Varmings Boghandel på Jørgens Pedersens Vej 14 her i Esbjerg og koster 250,- kr. incl. moms.

Gavekortet leveres i en fin juleindpakning sammen med et ”Vi er Esbjerg” badge og kan så ombyttes hos Varmings Boghandel til bogen, når den er udkommet.

Del gerne: